Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون بهره‌برداری شرکت توزیع نیروی برق تبریز تعدیل روشنایی معابر را گامی بزرگ در مدیریت مصرف انرژی عنوان کرد.

منوچهر جهان‌بین در جلسه‌ی هم‌اندیشی روشنایی معابر کلانشهر تبریز با مجموعه‌ی شهرداری گفت: طبق ابلاغ شرکت توانیر وظیفه داریم روشنایی شهر را در معابر مدیریت کنیم تا تمامی منلطق مورد بهره‌برداری شرکت از یک استاندارد نوری یکسان برخوردار باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته‌ی وی، روشنایی معابر، ویترین برق است و وقتی از مردم شریف درخواست می‌کنیم تا مصرف انرژی خود را مدیریت کنند، خود ما نیز باید در مدیریت روشنایی معابر پیشرو باشیم.

جهان‌بین با اشاره به اینکه بخش عمده‌ای از مردم از اینکه نگهداری و حفظ روشنایی پارک‌ها، فضای سبز، زیرگذرها و پل‌ها برعهده‌ی شهرداری است، مطلع نیستند، بیان کرد: شهرداری تبریز می‌تواند در امر نگهداری و حفظ روشنایی معابر از توانمندی‌ها و تجارب این شرکت بهره‌گیری کند.

معاون بهره‌برداری شرکت توزیع نیروی برق تبریز، هماهنگی بین سازمان‌ها و ادارات دولتی را در خدمات‌رسانی مطلوب، امری مهم دانست و گفت: برق تبریز آمادگی دارد در حوزه‌ی معابر، درصورت اجرای استاندارد شبکه‌ی روشنایی معابر، به صورت رایگان در بخش فنی و طراحی مشاوره داده و هزینه‌ی برق این مناطق را به صورت رایگان محاسبه کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق تبریز، وی در پایان تاکید کرد: برای کاهش هدررفت انرژی، همکاران این شرکت می‌توانند جهت تنظیم ساعت فرمان و استانداردسازی میزان روشنایی در بخش‌هایی که شهردار تبریز متولی سیستم روشنایی معابر آن است، همکاری کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شرکت برق روشنایی معابر برق تبریز ی معابر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۱۹۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب

معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس با اشاره به اهمیت حفظ منابع آبی، بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، کرامت‌الله کریمی مزیدی در نشست شورای انسجام‌بخشی صنعت آب و برق در راستای پیشرفت اجرایی شدن شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی در شیراز با اشاره به وضعیت منابع آب استان گفت: تا امروز، میزان 247 میلی‌متر میانگین بارش ایستگاه‌های منتخب استان در سال آبی جاری است و کاهش حدود 17درصدی، نسبت به میانگین بلند مدت بارش استان داریم.

عضو هیئت مدیره و معاون حفاظت و بهره‌برداری آب منطقه‌ای فارس بهترین راهکار تعادل رساندن منابع و مصارف علاوه بر طرح احیا و تعادل‌بخشی را کنترل اضافه برداشت‌های بی‌رویه‌ای که از طریق چاه‌های پروانه‌دار انجام می‌شود، دانست و افزود: حجم زیاد کسری مخزن فارس از طریق برداشت‌های غیر مجاز از چاه‌های پروانه‌دار مدیریت می‌خواهد.

وی با بیان اینکه عزم جدی به منظور مدیریت برداشت از چاه‌های کشاورزی وجود دارد، ادامه داد: شیوه‌نامه مدیریت توامان منابع آب و مصرف برق چاه‌های کشاورزی با امضای مقام عالی وزارت نیرو در اردیبهشت‌ماه 1402 به کلیه شرکت‌های آب منطقه‌ای، شرکت‌های برق منطقه‌ای، شرکت‌های توزیع برق استانی و شرکت توانیر ابلاغ و موظف به اجرای شیوه‌نامه موصوف شدند. 

معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای فارس با تصریح اینکه چنانچه چاه‌ها مجهز به کنتور باشند، حجم آب از آن طریق محاسبه خواهد شد، گفت: در صورت نداشتن کنتور، حجم برداشت آب بر اساس میزان انرژی مصرفی اندازه‌گیری می‌شود.

کریمی مزیدی با بیان اینکه بر این اساس مشترکان به سه قسمت تقسیم می‌شوند، گفت: نخست مشترکینی هستند که مصرف انرژی چاه آنها در محدوده سهمیه انرژی مجاز ماهانه یا حداکثر تا 3.1 برابر بیش از آن است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک با مصرف مجاز محسوب می‌شود.

وی ادامه داد: دوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها از 3.1 تا 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک پرمصرف محسوب می‌شوند و سوم مشترکانی هستند که مصرف انرژی ماهانه آنها بیش از 7.1 برابر بیش از سهمیه انرژی مجاز ماهانه است، از نظر مصرف انرژی به عنوان مشترک بد مصرف محسوب می‌شوند.

کریمی مزیدی در پایان گفت: نحوه برخورد با مشترکین هر 3 گروه پس از ارسال پیامک و توجیه مشترک و نیز مراجعه گروه‌های گشت و بازرسی به محل چاه و بازدید میدانی مبنی بر مشخص شدن نحوه مصرف انرژی است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • مصرف انرژی در ایران بیش از ۲ برابر استاندارد جهانی
  • تاثیر داروهای استنشاقی بر درمان آسم/ آموزش؛ گامی موثر در کنترل آسم
  • خط لوله تبریز - ارومیه هفته آینده به بهره‌برداری می‌رسد
  • کنترل چاه‌های کشاورزی بهترین راهکار تعادل در مصرف آب
  • ترکیه 3 رزمایش بزرگ نظامی برگزار می کند
  • صنایع در صورت رعایت مصرف از مشوق‌های پیش‌بینی شده بهره‌مند می‌شوند
  • تعویض۵۰۰ هزار کولر آبی پرمصرف در خراسان رضوی
  • صرف ۸ میلیارد ریال اعتبار برای توسعه سیستم‌های روشنایی در شهرکرد
  • نخستین سامانه پایش هوشمند روشنایی معابر شبکه توزیع برق افتتاح شد
  • تکمیل سیستم روشنایی ضلع شرقی پارک باغشمال تبریز